Yritys­juhlat ja muut yritys­tapahtumat

Oli suunnitelmissa sitten pikkujoulut, vuosijuhla, tyhypäivä, seminaari, perhepäivä, messut, koulutuspäivä, avajaiset, lanseeraus tai muu yritystilaisuus, me autamme! Toteutamme yritystapahtumia avaimet käteen -periaatteella tai pienempiä osa-alueita sinun tarpeidesi mukaan. Meidän tilaisuuksissa on aina kotoisa tunnelma ja niihin on helppo tulla!

Lämminhenkinen ote yritysten juhliin!

Haluatko takuuvarmasti onnistuneet yritysjuhlat vahvalla teemalla? Onko sinulle tärkeää, että yrityksesi arvot ja työntekijöiden oma kädenjälki näkyvät juhlissa? Me puskalaiset toteutamme mielellämme sinun ja tiimisi vision mukaisen kokonaisuuden, jossa pääsette itse loistamaan teille sopivissa osa-alueissa ja me vetelemme taustalla langoista kuin marionetti-mestarit konsanaan 😉 Näin aikaansaamme yhdessä juuri teidän näköisenne ja makuisenne (?) juhlat, joissa kaikilla on hauskaa! 😊

Mitä varten yritysjuhlia oikeasti järjestetään? No siksi, että halutaan kiittää henkilöstöä ja saada jengi pysymään yrityksessä sekä toimimaan yhdessä yhteisen mission eteen.

Meidän mielestämme parhaat bileet eivät välttämättä vaadi jättimäistä budjettia tai maailmanluokan esiintyjiä. Toki jokainen tapahtuma vaatii taloudellisiakin satsauksia, mutta tärkeintä on kasvattaa yhteenkuuluvuudentunnetta tiimin sisällä ja tuoda juhliin sellaisia elementtejä, jotka ovat teidän toimintanne näköisiä ja kokoisia. WAU-efektin voi luoda monella tapaa ja kokonaisfiilis ratkaisee, mitkä juhlat jäävät mieleen!

Onnistuneet juhlat vaativat taustalle innostuneen jengin ja tahdon tehdä yhdessä, eikä ammattilaistapahtumatuottajasta ole ainakaan haittaa lopputuloksen kannalta 😉 Hyvissä juhlissa viihtyy loppuun asti ja jokainen tuntee olonsa tervetulleeksi. Sellaisia PuskaPromotionin juhlat ovat.

Elämyksellisiä työhyvinvointitapahtumia

Kyllästyttääkö mennä aina keilamaan tai tehdä jotain muuta ”tuttua ja turvallista” yrityksen tyhypäivänä? Haluaisitko oppia jotain uutta ja saada työkaluja myös työpäivän ulkopuoliseen elämään? Me tarjoamme lämminhenkisiä tyhypäiviä, joissa henkilöstö pääsee itse tekemään ja kokemaan uusia asioita sekä viettämään hauskan päivän hyvässä seurassa.

Hyvässä tyhypäivässä porukka hitsautuu yhteen, innostuu ja myös heittäytyy, sillä pelkällä mukavuusalueella hengailu ei kehitä ketään. Itsensä kehittäminen voi kuitenkin olla myös hauskaa ja uuden oppiminen voi tapahtua melkein vahingossa hauskanpidon ohella!

Työntekijöiden työssäjaksaminen ja -viihtyminen ovat avainasemassa yrityksen menestyksen mahdollistamiseksi. Hyvinvoiva porukkaa tekee tulosta, pysyy firmassa ja keksii yhdessä ratkaisuja ongelmatilanteissa.

Oletko miettinyt tyhypäivää suunnitellessasi yrityksen strategiaa, arvoja ja miten ne peilautuvat tyhypäivään? Tyhypäivä voi keskittyä yrityksesi avaintavoitteisiin kuin myös tarjota valmiuksia parempaan arkeen, me autamme sinua mielellämme kehittämään juuri teidän näköisen tyhypäivän 😊

Yllätyksellisiä yritystilaisuuksia seminaareista kokouksiin

Tiesitkö, että myös virallisissa yritystilaisuuksissa voi oikeasti viihtyä ja yllättyä (positiivisesti…)? Eikä ihan joka kerta ole pakollista järjestää niin puuduttavaa kokousta tai seminaaria, että joka toinen vieras toivoisi pääsevänsä pois mieluummin ennemmin kuin myöhemmin? 😉 Pyydä rohkeasti apua, kun haluat kiinnittää huomiota tilaisuuksien kävijäkokemukseen, kokouksessajaksamiseen ja yllätyksellisyyteen.

Onnistunut yritystilaisuus pitää sisällään tiukan asiasisällön lisäksi myös muita elementtejä, jotka tuovat tilaisuuteen vaihtelevuutta, yllätyksellisyyttä ja saavat yleisön viihtymään.

Vaihtelua ja raikastusta tavanomaiseen voidaan saada aikaiseksi esimerkiksi kääntämällä tavanomainen paneelikeskustelu päälaelleen tuomalla fasilitaattoriksi standup-koomikko! Pidämme silti aina sinun tavoitteesi mielessä, emmekä tingi tilaisuuden arvokkuudesta tai arvoista vaan kokonaisuus suunnitellaan aina ne mielessä pitäen.

Uskomme, että avainasemassa onnistuneeseen yritystilaisuuteen ovat tarkka tavoitteenasetanta ja huolellinen ennakkosuunnittelu niin markkinoinnissa, myynnissä kuin itse tapahtuman tuottamisessakin. Meillä on kokemusta monenlaisten yritystilaisuuksien tuottamisesta asiantuntijaseminaarista koulutusviikkoon, kansallisesta konferenssista kauppiaskokoukseen sekä verkostoitumistilaisuudesta vuosikokoukseen. Suunnitellaan yhdessä teille toimiva kokonaisuus!

Kenelle PuskaPromotionin yritystapahtumat sopivat?

Kaikille yrityksille ja järjestöille, joiden tilaisuuksiin on odotettavissa vähintään satakunta osallistujaa, ja jotka haluavat omiin tilaisuuksiinsa lämminhenkisen ja ystävällisen tunnelman, hyvää fiilistä osallistujille ja onnistuneet järjestelyt.

Erikoistumme toiminnassamme siihen, että teemme tilaisuuksia vahvassa yhteistyössä asiakkaamme kanssa ja asiakas voi halutessaan vastata joistain tapahtuman osa-alueista itsenäisesti, joistain yhteistyössä meidän kanssamme ja jotkin osa-alueet voimme hoitaa kokonaisuudessaan itse. (Toki tuotamme ilolla tilaisuuksia myös avaimet käteen periaatteella!) 😊

Olemme hyvin joustavia ja avuliaita, joten olemme hyvä yhteistyötaho myös sellaisille toimijoille, jotka eivät ole ennen käyttäneet tuotantotoimista vaan ovat tehneet kaiken itse.

PuskaPromotinin yritystapahtumat sopivat yrityksille, joiden tilaisuuksiin on odotettavissa vähintään n. 100 osallistujaa.

Mitä se sitten maksaa?

Otetaan esimerkiksi yrityksen pikkujoulut, joihin tulee 100 osallistujaa.

Tällaiset asiat kuuluvat tyypillisesti toteuttamaamme pakettiin:

Ideointi ja konseptin suunnittelu, projektin johtaminen, tuotantotyö, budjetointi, alihankkijayhteydet ja sopimukset, yleiset tuotantotyöt, tapaamiset asiakkaan kanssa, laskutus ja talousasiat, onsite tuottaja paikan päällä, loppupalaveri ja raportti, osallistujahallinta (kutsujen lähettäminen, vahvistusviestit, muistutusviestit, palautekysely), ilmoittautumissivun toteutus.

Tilavuokra, narikkapalvelu ja järjestyksenvalvonta, tilaisuuden tekninen toteutus (lava, äänentoisto, juhlavalaistus, teknikko), teemanmukainen somistus pöytiin ja tilaan, menukortit pöytiin (sis. graafinen suunnittelu), illallinen ja juomatarjoilut (juomamenekki arvio), iltapala juhlien loppuvaiheessa, juonto ja illan ohjelma (bändi ja muutama lyhyt esitys sekä Awards-seremonian toteutus) ja huolehdimme myös Teostot.

Tällaiselle kokonaisuudelle tulee hintaa arviolta 30 000 – 35 000 € + alv 24 %.

Tähän päälle voidaan lisäksi toteuttaa lisämaksusta esim. alkupäivän tyhyaktiviteetti ja/tai inspiraatiopuheenvuoro, hemmotteluhoitoja (kuten hierontaa, meikkauksia ja kampauksia), kuljetukset, majoitus ja vaikkapa jakotuotteet. Myös tapahtuman markkinointi on mahdollista ottaa meidän toteuttamanamme osana tapahtumakokonaisuutta. Vain taivas (ja budjetti) ovat rajana!

Teemme tapahtumia mielellämme budjettilähtöisesti ja suunnittelemme yhdessä kanssasi juuri sinun budjetillesi sopivan ratkaisun 😊

Onko sinulla tiukka budjetti? Hintaa voidaan tarvittaessa saada alas esimerkiksi juhlimalla omissa tiloissa, joihin tuodaan omat juomat (tämä säästää yllättävän paljon!) ja vaikkapa hoitamalla itse osallistujahallinnan, toteuttamalla osan illan ohjelmasta itse ja auttamalla somistustyössä yms. käytännön järjestelyissä tapahtumapaikalla. Me neuvomme tarvittaessa mielellämme, miten budjetti saadaan riittämään tai venymään hieman pidemmälle 😉

Mikäli haluat kuulla hinta-arvion jollekin muunlaiselle yritystapahtumalle tai eri henkilömäärälle, ota yhteyttä ja kerromme lisää!

”PuskaPromotion tuotti ToimistoSissien 10-vuotisjuhlat 24.1.2020. Tapahtuma onnistui erinomaisesti! Arvostin yhteistyössämme erityisesti puskalaisten luotettavuutta ja sitoutumista projektiin. He tekevät mitä lupaavat ja ajattelevat asiakkaan parasta. Heiltä löytyy ideoita ja luovuutta. Puskalta asiakas saa konsultointiapua ja sparrausta kaikissa projektin vaiheissa tapahtuman ideoinnista markkinointiin.”

Taija Uusikumpu, Verkoston koordinaattori, ToimistoSissit

Ota yhteyttä

Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

Varaa maksuton kartoitus 💚

Mietitkö, voisimmeko olla avuksi teille? Tilaa meiltä maksuton palvelutarpeen kartoitustapaaminen ja me autamme sinua arvioimaan tilanteesi! Kartoitus voidaan tehdä joko etäyhteydellä tai paikan päällä.