ToimistoSissien vuosikymmenen parhaat juhlat

ToimistoSissit on toimistoalan ammattilaisten, sihteerien ja assistenttien verkosto tiedon, kokemuksien ja vinkkien jakamiseen. Verkoston täyttäessä 10 vuotta haluttiin yhteistä taivalta juhlistaa sekä Assistenttityön Upea Tulevaisuus -seminaarilla sekä upealla juhlagaalalla. Tapahtumat tuotti yhteisöllisesti ja langat käsissä pitäen PuskaPromotion 😊

Ammattiylpeyttä nostava seminaari ja ihastuttava iltagaala

ToimistoSissien 10-vuotisseminaari ja juhlagaala keräsivät yhteen verkoston jäseniä, partnereita ja muita yhteistyökumppaneita arvostamaan assistenttityötä ja viettämään yhdessä juhlavaa iltaa gaalatunnelmissa. Molemmat tilaisuudet pidettiin Radisson Blu Seasiden Valimo-salissa ja tilaisuuksien välissä vieraita palveli yläkerran saunatiloihin rakennettu hemmottelulounge sekä alakerran aulan trade show.

Seminaariosuus oli vahvasti ToimistoSissien omaa tuotantoa sisällöllisesti ja lavalle saatiin kiinnostava kattaus puhujia ja panelisteja keskustelemaan assistenttityön tulevaisuudesta. Seminaarin huipensi Asennemuija Jenni Janakan napakka puheenvuoro, joka heitti kiltin tytön syndrooman ikkunasta ulos!

Seminaarin jälkeen vierailla oli mahdollisuus nauttia hemmotteluhoidoista ja tutustua ToimistoSissien partnereihin trade showssa. Trade showssa oli runsaasti erilaisia kilpailuja, joihin Sissit voivat osallistua ja voittaa mahtavia palkintoja. Tällä välin tiimimme ahersi yhdessä Sissivapaaehtoisten kanssa Valimo-salissa iltagaalan somistusten sekä esiintyjien soundcheckien kimpussa.

Seminaari muuttui juhlagaalaksi hengästyttävän nopeasti kahden tunnin siirtymäajalla ja vieraita vastaanotti arkiasustaan upeaan juhla-asuun vaihtanut Valimo-Sali! Toteutimme saliin juhlallisen ja sissimäisen tunnelman pinkeillä värivaloilla, ihastuttavilla ilmapallosomisteilla ja kauniilla detaljeilla illallispöydissä. Illan teemana oli Sydämeni Sissit ja se näkyi sekä somistuksessa, ohjelmassa että juhlan ilmapiirissä.

Otteita ToimistoSissien palautteista:

”Erinomaisesti järjestetty juhla! Täys10! Kaikki sujui ajallaan ja ruokailu järjestetty hienosti niin, ettei heti syöty kaikkia ruokia peräkanaa vaan oli sitä ohjelmaa välissä.”

”Hyvä asiaohjelma, lämminhenkinen tunnelma ja hyvä ruoka”

”Iloisuus, yhteisöllisyys, hyvä seminaariosuus ja ihana iltaosuus, kaikki mukana osallistumassa!”

”Paljon onnistumisia, loistava yhteishenki! Oma ehdoton suosikki on Tanssii Tähtien kanssa opettajien tanssi.”

Hemmottelulounge helpotti juhliin valmistautumista

Tuotimme Radissonin yläkerran ihanaan saunaloungeen hemmotteluosaston, johon vieraat olivat voineet ennakkoon varata itselleen hoitoajan pikameikkaukseen, pikakampaukseen, hierontaan tai kynsilakkaukseen. Kokeneet ammattilaishoitajat tekivät vieraille tiiviiseen tahtiin viimeiset silaukset juhlalookiin tai tarjosivat kiireen keskelle hetken rentouttavan hengähdyshetken hieronnan avulla.

Teemme yhteistyötä Fysioterapia-alan näkövammaiset FAN ry:n kanssa ja tapahtumiemme hierontapalvelut tuottavat näkövammaiset fysioterapia-alan ammattilaiset. FANin tehtävänä on edistää näkövammaisten mahdollisuuksia toimia fysioterapia-alalla tasavertaisina muiden toimijoiden kanssa ja tuemme heitä heidän tehtävässään tarjoamalla näkövammaisille hierojille keikkatöitä tapahtumissamme.

Upea ohjelma loi pisteen i:n päälle iltagaalassa

Vastasimme tilaisuudessa myös illan ohjelman kartoittamisesta, kiinnittämisestä ja osittain myös ohjelman tuottamisesta. Kävimme läpi kaikki ToimistoSissien antamat ohjelmasuositukset yhdessä Sissien vapaaehtoisen juhlatiimin kanssa ja valikoimme listalta tilaisuuteemme parhaiten sopivat kandidaatit. Tämän lisäksi toimme tapahtumaan täysin uusia kykyjä, jotta Sissit pääsisivät näkemään myös jotain uutta ja raikasta 😊

Tuotimme itse tapahtumaan esiintymään monilahjakkaan Keltuman, improvisoivan drag-artisti Peach VaDelman sekä PuskaPromotionin oman DJ Antonin, joka pisti juhlaväen tanssijalan vipattamaan sekä vastasi illan äänimaailmasta esitysten välillä.

PuskaPromotionin oma laulajalahjakkuus Doris Tuohimaa toimi sekä seminaarin että iltagaalan juontajana ja yllätti yleisön esittämällä lauluesityksen Tanssii Tähtien Kanssa -ohjaajien Matti Puron ja Krista Mäkelän tanssiesityksen siivittämänä sekä hyppäämällä laulutehtäviin parin biisin ajaksi myös The Slipoversin keikan aikana! Tämänkaltainen spontaani tai ennakkoon suunniteltu yllätyksellisyys on juhlissamme tyypillistä 😊

Juhlatapahtuma kokonaisuutena 4,65/5

Iltagaalan ohjelma 4,25/5

Tapahtuman tunnelma 4,65/5

Tapahtuma toteutettiin vahvassa yhteistyössä useiden toimijoiden kanssa

Me PuskaPromotionilla olimme päätuotantovastuussa, vastasimme tilaisuuksien onnistumisesta ja myös vapaaehtoistiimin johtamisesta kumppanihankintaan, markkinointiin ja tapahtuman käytännön järjestelyihin liittyen. Tilaisuus suunniteltiin ja toteutettiin vahvassa yhteistyössä tilaajan ja vapaaehtoistiimin kanssa. Työnjako tapahtuman tuotantotöissä jaettiin joustavasti jokaisen resurssien ja osaamisalueiden mukaisesti, tarjosimme taustatukea tekemiseen ja sparrausta uusien alueiden haltuunottoon sekä hoidimme kokonaisuudessaan sellaisia osa-alueita, joihin ei riittänyt vapaaehtoisresursseja.

Me kannoimme vastuun, että tilaisuudet onnistuivat kokonaisuudessaan ja tapahtumatuotanto eteni suunnitelman mukaisesti aikataulussa. Sitouduimme auttamaan ja kannustamaan isoa tiimiä tuottamaan Sissien vuosikymmenen parhaat bileet ja se kannatti!

Yhteisöllisyys määritteli tilaisuuksia alusta loppuun, mukana oli suuri joukko ToimistoSissien partneriyrityksiä, Sissien suosittelemia esiintyjiä ja alihankkijoita sekä Sissien omia vapaaehtoisia. Haaga-Helia ammattikorkeakoulu järjesti lisäksi avuksemme tehokkaita ja omatoimisia opiskelijavapaaehtoisia auttamaan tapahtumapäivän käytännön tehtävissä. Me pidimme langat käsissämme ja huolehdimme, että kaikki sujui kuin ruusuilla tanssien 💚

Projektin faktat
ASIAKAS
ToimistoSissit
AJANKOHTA
2020
TAVOITE
Juhlistaa verkoston kymmenenvuotista taivalta seminaarilla ja iltagaalalla sissimäisissä meiningeissä
PAIKKA
Radisson Blu Seaside Valimo-sali, Helsinki
PROJEKTIN TYYPPI
Tapahtumatuotannot, Yritysjuhlat ja muut yritystapahtumat, Konsultointi ja koulutus, Konsultointi, Yritysjuhla, Seminaari/Koulutustilaisuus, Somekampanja, Ohjelmapalvelu, Konsultaatio, Mediatuotanto
Avainsanat:

”PuskaPromotion tuotti ToimistoSissien 10-vuotisjuhlat. Tapahtuma onnistui erinomaisesti! Arvostin yhteistyössämme erityisesti puskalaisten luotettavuutta ja sitoutumista projektiin. He tekevät mitä lupaavat ja ajattelevat asiakkaan parasta. Heiltä löytyy ideoita ja luovuutta. Puskalta asiakas saa konsultointiapua ja sparrausta kaikissa projektin vaiheissa tapahtuman ideoinnista markkinointiin. PuskaPromotionin toimesta esiintymässä olivat Keltuma, Peach VaDelma sekä PuskaPromotionin oma tanssimusaa tykittävä DJ Anton! Seminaarin ja iltagaalan energisenä laulavana juontajana toimi Doris Tuohimaa.”

 

-Taija Uusikumpu, Verkoston koordinaattori, ToimistoSissit

Projektin faktat
ASIAKAS
ToimistoSissit
AJANKOHTA
2020
TAVOITE
Juhlistaa verkoston kymmenenvuotista taivalta seminaarilla ja iltagaalalla sissimäisissä meiningeissä
PAIKKA
Radisson Blu Seaside Valimo-sali, Helsinki
PROJEKTIN TYYPPI
Tapahtumatuotannot, Yritysjuhlat ja muut yritystapahtumat, Konsultointi ja koulutus, Konsultointi, Yritysjuhla, Seminaari/Koulutustilaisuus, Somekampanja, Ohjelmapalvelu, Konsultaatio, Mediatuotanto
Avainsanat:

Varaa maksuton kartoitus 💚

Mietitkö, voisimmeko olla avuksi teille? Tilaa meiltä maksuton palvelutarpeen kartoitustapaaminen ja me autamme sinua arvioimaan tilanteesi! Kartoitus voidaan tehdä joko etäyhteydellä tai paikan päällä.