Tapahtuma­tuotannot

Olemme tapahtumatuotannon lämminhenkisiä ammattilaisia – Meiltä saat tilaisuuksiisi toteutuksen ”avaimet käteen” -periaatteella tai juuri niihin osa-alueisiin, joihin kaipaat ulkopuolista apua. Meiltä saat joustavaa, ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua can do -asenteella 😊

Lämminhenkistä tapahtumatuotantoa

Tuntuuko tapahtumien järjestäminen kauhealta hässäkältä, jonka aikana ei ehdi tekemään omia muita töitä? Karkaavatko langat käsistä ja kokonaisuuden kasassa pitäminen ahdistaa? Me rakastamme tuota hässäkkää ja tarjoamme mielellämme auttavat kätemme sinulle, jotta voit huokaista helpotuksesta ja keskittyä omaan ydinosaamiseesi!

Erikoistumme inhimilliseen ja yhteisölliseen tapahtumatuotantoon, mikä tarkoittaa sitä, että me emme kuitenkaan kaappaa käsistäsi koko projektia vaan tuotamme tapahtuman ammattitaitoisesti maaliin yhteistyössä sinun kanssasi. Kuuntelemme, otamme toiveesi huomioon ja annamme sinulle ja tiimillesi tilaa niissä osa-alueissa, joissa te loistatte ja jotka haluatte toteuttaa itse. Ja jos et halua tehdä mitään itse, sekin on okei 😊 Meiltä saat tapahtumatuotantoa ja tapahtumaan liittyviä palveluita joustavasti juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Loistamme ideoinnissa, asiakkaan brändin ja arvojen tuomisessa esiin tapahtumissa sekä sosiaalisen median hyödyntämisessä tapahtumien markkinoinnissa ja tapahtumapäivänä. Meiltä onnistuvat niin asiapitoiset yritystapahtumat kuten seminaarit, konferenssit ja koulutuspäivät kuin myös elämykselliset pikkujoulut, gaalat, vuosijuhlat, perhepäivät ja tyhypäivät. Teemme mielellämme teemajuhlia ja meiltä löytyy teemaideoita jokaiseen makuun! Yksi erikoisosaamisalueemme on myös suuret yleisötapahtumat, joihin osallistuu tuhansia tai kymmeniä tuhansia osallistujia. Meistä saat luotettavan ja asiantuntevan kumppanin kaikkiin tapahtumatarpeisiisi 💚

Tutustu palveluihimme ja lue lisää

”Teemme vuosittain hyvin monipuolisella kattauksella erilaisia yritysten tilaisuuksia suurista yleisötapahtumista intiimeihin yritysjuhliin. Rakastan sitä, kun pääsen ideoimaan, luomaan lämminhenkistä tunnelmaa ja työskentelemään yhteisöllisesti! Toimintatapaamme kuuluu ottaa asiakkaan työntekijät mukaan tapahtuman tuotantoon asiakkaan toivomassa laajuudessa. Olen tottunut tuottamaan tapahtumia ison ja kirjavankin porukan kanssa ja liidaamaan eritasoisilla osaamisilla varustetun tiimin onnistuneesti maaliin. Nautin erityisesti siitä, kun joku tiimissä oppii uusia toimintatapoja ja voin olla tukemassa taustalla ja luomassa onnistumisen kokemuksia!”

Doris, Creative Queen

Ota yhteyttä

Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

Varaa maksuton kartoitus 💚

Mietitkö, voisimmeko olla avuksi teille? Tilaa meiltä maksuton palvelutarpeen kartoitustapaaminen ja me autamme sinua arvioimaan tilanteesi! Kartoitus voidaan tehdä joko etäyhteydellä tai paikan päällä.