Puskalaiset

Yhteisöllinen osuuskunta palveluksessasi!

Olemme lämminhenkinen tuotantotoimisto PuskaPromotion. Rakennamme hyvänmielen tapahtumia erilaisista yritystilaisuuksista suuriin yleisötapahtumiin. Meiltä lutviutuvat niin elämykselliset pikkujoulut, yhteishenkeä kohottavat tyhypäivät kuin ammattimaiset seminaaritkin. Myös työnantajamielikuvaa kohottavat tapahtumat perhepäivistä rekrymessuihin ovat sydäntämme lähellä.

Tapahtumatuotannon lisäksi autamme asiakkaitamme konsultoiden ja kouluttaen sosiaalisen median, somevideo-ja tapahtumatuotannon sekä myynnin perusteisiin. Konsultoimme myös asiakkaitamme yleisessä toiminnan kehittämisessä lempeästi ja henkilökohtaisesti, koko sydämellämme. Kaiken tämän toteutamme yhteisöllisellä otteella, tuoden laajat verkostomme ja koko osaamisemme asiakkaidemme käyttöön.

Uskomme siihen, että yhdessä tulee parempi lopputulos

Erikoistumme yhteisölliseen toimintatapaan ja osallistamme asiakkaidemme henkilöstöä heidän resurssiensa mukaan osaksi projektia -Näin saamme osallistujat sitoutumaan tapahtumaan ja asiakkaidemme näköisiä kokonaisuuksia aikaiseksi, sillä yhteistyössä on voimaa :)Meille joustavuus merkitsee sitä, että emme käännä selkäämme pienemmillekään projekteille. Meiltä saat tarpeidesi mukaiset ratkaisut, oli kyseessä sitten osa projektista tai avaimet käteen -toteutus. Takana on jo satoja projekteja, niin onnistumisia kuin oppimiskokemuksiakin, ja ideoita uusista projektimahdollisuuksista putkahtelee tiimimme mieliin päivittäin!Voimme tulla kanssasi ideoimaan ja kehittämään projekteja tai tuottamaan koko kokonaisuuden yhteisöllisellä otteella, katsotaan yhdessä, mikä ratkaisu palvelee sinun tarpeitasi parhaiten 🙂

Luova kollektiivimme heittäytyy ja ottaa haasteen vastaan

Olemme vuosien varrella keränneet valtavasti kokemusta erilaisista projekteista ja hypänneet rohkeasti aina uudenlaisten haasteiden kimppuun. Emme ole jääneet tuleen makaamaan vaan olemme heittäytyneet, ideoineet ja haastaneet asiakkaitamme kokeilemaan itsekin uutta ja kasvamaan yhdessä kanssamme.

Vuosien etsintätyön tuloksena olemme löytäneet omat vahvuutemme, jotka sijoittuvat erityisesti yhteisöllisen työskentelytavan ja lämminhenkisten elämysten alueille. Idearikkautemme on yksi toimintamme kulmakivistä ja yhdistämme kaikkeen toimintaamme luonnollisesti rautaista ammattitaitoa omilta erikoisaloiltamme. Haluamme aidosti auttaa ja mietimme kaikessa toiminnassamme asiakkaamme parasta, olemme vastuunkantajia ja rohkeita kyseenalaistajia, mutta emme ilkeitädissaajia. Etsimme jatkuvasti uusia asiakkaita, jotka haluavat kehittää toimintaansa ja joita ei pelota löytöretkeillä löytääkseen aarteen.

Olisitko Sinä meidän uusi yhteistyökumppanimme? Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teille sopiva kokonaisuus yhdessä :)!

PuskaPromotionin vastuullisuus

Olemme arvolähtöinen osuuskuntayritys ja vastuullisuus on tärkeimpiä arvojamme. Teemme päivittäin toimia ja valintoja, jotka pienentävät hiilijalanjälkeämme. Pyrimme valitsemaan yhteistyötahomme, kuten alihankkijat ja asiakkaamme siten, että jaamme yhteiset arvot. Teemme myös paljon yhteistyötä pro bono -pohjalta sellaisten toimijoiden kanssa, jotka edistävät ilmastonmuutoksen hillitsemistä omalla toiminnallaan.

Tässä muutamia käytännön tekojamme ilmastonmuutoksen hallitsemiseksi:

  1. Meillä on säännöllinen viikoittainen etätyöpäivä toimistolle kulkemisen sijaan.
  2. Teemme vain tarpeelliset hankinnat ja mietimme aina voisiko kyseisen hankinnan tehdä kierrätettynä.
  3. Uudelleenkäytämme materiaaleja ja keksimme niille uusia käyttötapoja. Kierrätämme, tuunaamme ja uudistamme.
  4. Suurin vuosittainen tapahtumatuotantomme, Lasten Festarit, tekee tiivistä yhteistyötä eri toimijoiden kanssa jätteiden lajittelussa ja kasvavan sukupolven valistamisessa ekologisiin valintoihin. Mietimme joka vuosi uusia keinoja tehdä tapahtumatuotannosta ekologisempaa.
  5. Vältämme turhaa tulostamista.
  6. Emme pidä valoja turhaan päällä.
  7. Olemme säätäneet toimiston lämpötilan kohtuulliseksi ja jäähdytämme ensisijaisesti tuulettamalla.
  8. Valmistamme lounaan yhdessä ja käytämme jääkaapin ruokajämiä minimoiden ruokahävikin.
  9. Lajittelemme toimistomme jätteet huolellisesti.

Haluamme omalla esimerkillämme olla rakentamassa vastuullisempaa yritysmaailmaa ja luomassa yhteistyötä eri toimijoiden välillä.

LISÄÄ MEISTÄ

VISIOMME

Tuomme suomalaiseen bisnekseen rohkeutta löytöretkeilyyn sekä aitoa yhteisöllisyyttä.

MISSIOMME

Toimimme inhimillisen ja yhteisöllisen bisneksen puolestapuhujana luomalla lämminhenkisiä elämyksiä ja hyvää fiilistä 🙂

ARVOMME

Rohkeus – Yhteisöllisyys – Avoimuus – Vastuullisuus – Oivaltavuus – Hyvä fiilis!

Tilaa ­uutiskirjeemme

Tilaa PuskaPromotionin uutiskirje ja saat saman tien sähköpostiisi 5 vinkkiä onnistuneeseen tapahtumatuotantoon! Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyviä vinkkejä niin tapahtumatuotantoon, yhteisöllisyyteen kuin myös muihin meidän sydäntämme lähellä oleviin asioihin liittyen. Annamme myös ajoittain erikoistarjouksia uutiskirjeemme tilaajille 😄
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.