Palvelut

Tarjoamme monipuolisesti palveluita tapahtuman koko elinkaareen sekä pistämme mietintämyssyt päähän yhdessä asiakkaidemme kanssa 🙂 Meiltä saat sekä tapahtumatuotantoa että konsultaatiota, koulutusta ja sparrausta. Tutustu palveluvalikoimaamme tarkemmin tai ota rohkeasti yhteyttä ja pähkäillään yhdessä, miten voisimme sinua parhaiten auttaa!

Tapahtumatuotannot

Rakennamme hyvänmielen tapahtumia aina yritystilaisuuksista suuriin yleisötapahtumiin. Ajattelemme asiakkaamme parasta ja toimimme tukenasi koko tapahtuman elinkaaren ajan. Heitämme mielellämme ”hulluja” toteutuskelpoisia ideoita ja varmistamme koko sydämellämme tapahtuman tavoitteisiin pääsemisen 🙂

Konsultointi ja koulutus

Onko ideapankki tyhjä? Haluatko kehittää yrityksesi toimintaa, mutta et tiedä, mistä lähteä liikkeelle? Tökkiikö some? Mikä on elämän tarkoitus? 😉 Me autamme! Mietitään yhdessä, miten saadaan teidän toiminta uudelle tasolle sekä millaisia toimenpiteitä jaideoita lähteä toteuttamaan. Olemme innostavia, kannustavia ja yhteisöllisiä 🙂

”Lämminhenkisellä tuotantotoimistollamme on aina ovi auki uusille asiakkuuksille. Arvostamme asiakkuuksissamme erityisesti pitkäkestoista ja pitkäjänteistä yhteistyötä, joka tehdään yhteisöllisesti läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Toteutamme monipuolisesti erilaisia projekteja asiakkaidemme tarpeiden mukaan ja ehdotamme innostavia uusia tapoja kehittää toimintaa seuraavalle tasolle. Lähde rohkeasti mukaan Puskan perheeseen!”

Sirkku, Angel of Events

Tilaa ­uutiskirjeemme

Tilaa PuskaPromotionin uutiskirje ja saat saman tien sähköpostiisi 5 vinkkiä onnistuneeseen tapahtumatuotantoon! Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyviä vinkkejä niin tapahtumatuotantoon, yhteisöllisyyteen kuin myös muihin meidän sydäntämme lähellä oleviin asioihin liittyen. Annamme myös ajoittain erikoistarjouksia uutiskirjeemme tilaajille 😄
Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

Ota yhteyttä

Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

Varaa maksuton kartoitus 💚

Mietitkö, voisimmeko olla avuksi teille? Tilaa meiltä maksuton palvelutarpeen kartoitustapaaminen ja me autamme sinua arvioimaan tilanteesi! Kartoitus voidaan tehdä joko etäyhteydellä tai paikan päällä.