Sparraussessiot

Tuntuuko joskus siltä, että olisi hyödyllistä selkeyttää tavoitteita ja suunnitelmia jonkun ulkopuolisen kanssa? Päästä vähän tuulettamaan ajatuksia pois sieltä omasta poterosta? Innostava sparraussessio-konseptimme yhdistää konsultaation, brainstormauksen ja koulutuksen yhteisöllisellä otteella!

Innostu ja saavuta tavoitteesi kanssamme

Sparraussessio-konseptiamme voidaan erittäin joustavasti ja monipuolisesti hyödyntää erilaisten kehitystarpeiden selkeyttämiseen, kehitystoimenpiteiden ideointiin ja toimintasuunnitelman laatimiseen. Aihe voidaan sopia kanssasi palvelemaan parhaiten yrityksesi tämänhetkisiä tarpeita.

Selkeytä ajatuksia ja luo uutta

Sparraussessio soveltuu myös omien ajatusten selkiyttämiseen ja jäsentämiseen, me autamme saamaan ideat liikkeelle, tuomme omat ideamme, verkostomme ja kokemuksemme samaan pöytään ja johdamme sparraussession tavoitteellisesti päätökseensä.

Sparraussession aiheita voivat olla esimerkiksi:

  • Yleinen tämän vuoden toiminnan suunnittelusparraus
  • Olemassa olevan konseptin jatkokehittämistä tai freesaamista
  • Tapahtumakonseptin ja -tuotannon suunnittelusessio
  • Aivan uuden ideointia

Idearikas tiimimme auttaa sinua loistamaan

Sparraussessio soveltuu hyvin esimerkiksi tapahtumatuotannon sisäisten prosessien selkeyttämiseen. Idearikas tiimimme tuo ideat pöytään tapahtumanne tuomiseksi uudelle tasolle, sparrailee kanssanne toimivan tapahtumakonseptin aikaansaamiseksi ja tavoitteiden asettamiseksi. Käsiteltävät aiheet riippuvat teidän lähtötilanteestanne. Pureudumme yhdessä ongelmakohtiin ja selkeyttämme epäselviä osa-alueita tehokkaasti, käytännönläheisesti ja innostavasti. Erityisvahvuuksiamme ovat tapahtuman ja tapahtuman markkinoinnin tuottamisen suunnittelu, yhteisöllisyyden tunnun lisääminen tapahtumissa sekä yleinen sisältöjen ideointi.

Session jälkeen kirjoitamme vielä kaikki rönsyilleet ideat ja ajatukset selkeiksi muistiinpanoiksi, jotka voi itse ottaa hyötykäyttöön sellaisenaan tai vaikkapa aloittaa jatkoprojekteja kanssamme, aina sen mukaan, mikä missäkin tapauksessa toimii parhaiten! 💚

Kenelle PuskaPromotionin sparraussessio sopii?

Sparraussessio sopii sellaisille organisaatioille, joilla on joko pieni toimistotiimi (alle 10 hlö), joiden tehtävänä on pyörittää koko yrityksen tukitoimintoja tai jolla on pieni ydintiimi jonkin tietyn projektin tai aihealueen ympärillä, vaikka muuten toimistolla olisikin runsaasti työntekijöitä. Sparraussessio voidaan järjestää myös yksittäisen asiakkaan kanssa, aina ei ole pakko olla tiimiä mukana.

Vinkki: Tapahtumatuotannon tai -markkinoinnin sparraussessio soveltuu mainiosti myös yrityksen juhlatoimikunnalle/työryhmälle!

Sparraussessioon voi osallistua kerrallaan 1-5 osallistujaa asiakkaan puolelta ja meiltä tulee paikalle 1-3 sparraajaa, tilanteesta riippuen. Sparrailu auttaa niin bisnestoimijoita kuin järjestöjäkin ja tuo lämminhenkistä tukea sekä uusia valmiuksia yrityksen tukitoimintojen parantamiseen erityisesti markkinoinnissa, myynnissä ja tapahtumajärjestämisessä.

Mitä se sitten maksaa?

Yksittäisen sparraussession hinnat lähtevät vähän alle tonnista, riippuen sparrailtavasta aiheesta, session kestosta, sparraajien lukumäärästä ja asiakkaan toiminnan laadusta. Lisäksi joskus voi olla tarpeen järjestää useampi sessio ja joskus yksikin riittää.

Non profit-toimijoille

Meidän toiminnan perusteena on vilpitön halu auttaa ja tästä syystä meillä on oma hinnoittelumme non profit -toimijoille – Kysy siis reippaasti erikoishinnoittelua, jos sovit kuvioon 😊

Sparraillaanko yhdessä teille uusia ideoita ja toimintamalleja? Ota rohkeasti yhteyttä Doris Tuohimaa doris.tuohimaa@puskapromotion.fi tai p. 0408679805. Voit myös halutessasi jättää meille viestin täällä.

”Haluan antaa suosituksen tuotantotoimisto PuskaPromotionille. Puskan kanssa on aina yhtä mukavaa ja innostavaa työskennellä. Heillä riittää raikkaita ideoita ja he oikeasti ajattelevat asiakkaan parasta. Olen tehnyt PuskaPromotionin kanssa yhteistyötä parissa projektissa, erityisesti olemme työskennelleet nuorten toiminnan kehittämisen parissa.”

Mira Korhonen, Järjestötoiminnan suunnittelija, Ammattiliitto Pro

Muutamia referenssejämme

Ota yhteyttä

Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

Varaa maksuton kartoitus 💚

Mietitkö, voisimmeko olla avuksi teille? Tilaa meiltä maksuton palvelutarpeen kartoitustapaaminen ja me autamme sinua arvioimaan tilanteesi! Kartoitus voidaan tehdä joko etäyhteydellä tai paikan päällä.