Konsultointi ja koulutus

Kaikkea ei tarvitse aina keksiä yksin tai osata valmiiksi – Me olemme tukenasi, tarjoamme ideamme käyttöösi ja koulutamme sinua ja tiimiäsi alueilla, joita teidän pitäisi osata ja jaksaa tehdä, mutta joihin tarvittaisiin alkuvauhtia, lisäosaamista ja rohkeutta. Käytännön- ja ihmisläheinen lähestymistapamme tekee uuden oppimisesta ja keksimisestä helppoa!

Kannustavaa konsultointia yhteisöllisellä otteella

Konsultointipalveluihimme kannattaa satsata, sillä niillä saat kestäviä tuloksia ja oivalluksia, joita voit hyödyntää kaikessa työarjessa. Uusien silmäparien tuominen tarkastelemaan olemassa olevia rakenteita ja sparraamaan niitä yhteistyössä sinun tai tiimisi kanssa johtaa toimiviin sekä yrityksen arvojen ja brändinmukaisiin uudistuksiin, joihin mukanaolijat sitoutuvat. Yhdessä ideoiminen nostaa energiatasoja, parantaa yhteistyöskentelyä ja motivoi osallistumaan projektiin aktiivisesti.

Toimintatapaamme kuuluu auttaa sinua koko sydämillämme, tuoda ideamme avoimesti pöytään ja antaa sinulle täyden päätösvallan jatkaa projektia konsultaation jälkeen itsenäisesti, yhdessä kanssamme tai vaikka aivan jonkun muun tahon kanssa. Me autamme sinua keksimään uutta, kehittämään vanhaa ja luomaan kartan perillepääsemiseksi, sinä päätät kenen kanssa lähteä suunnistamaan kohti aarretta syntyneiden ideoiden kanssa 😊

Usein asioissa päästään hyvin eteenpäin jo yksittäisellä sparraussessiolla, joskus tarpeen voi olla pidempiluonteinen ja kattavampi konsultaatioprojekti. Huomioimme ehdotuksissamme sekä budjetin että tarpeet ja toiveet, ehdotuksemme ovat aina keskusteltavissa ja haluamme kaikin hallussamme olevin keinoin auttaa sinua pärjäämään paremmin. Me kartoitamme tarpeesi ja teemme sinulle ratkaisuehdotuksen, mutta sinä olet ratissa ja valitset, mihin suuntaan ajetaan.

Hands on -koulutuksia hyvällä fiiliksellä!

Koulutuksemme tarjoavat tiimillesi, yrityksesi henkilöstölle tai vaikkapa asiakkaillesi tiiviin, innostavan ja käytännönläheisen paketin perustyökaluja ja toimivia vinkkejä someen, kännykkävideoiden tuottamiseen, myyntityöhön, promoamiseen ja jopa rohkeuteen olla oma itsensä työpaikalla! Jokainen koulutuksemme räätälöidään kevyesti vastaamaan juuri sinun tarpeisiisi. Annamme energiaa, uskallusta ja hyvät perusvalmiudet ottaa haltuun uusia osa-alueita tai hyvää kertausta ja knoppeja hieman kokeneemmille tekijöille. Jokaisessa koulutuksessamme on taatusti hyvä fiilis!

Tutustu konsultointi- ja koulutuspalveluihimme

”On ihanaa, että olemme saaneet auttaa jo lukuisia asiakkaitamme kehittämään toimintaansa ja saamaan uusia oivalluksia tekemiemme konsultaatioiden ja koulutusten avulla! Ilahdun erityisesti aina, kun saan asiakkaalta palautetta siitä, kuinka meille tärkeät arvot yhteisöllisyys, oivaltavuus ja avoimuus ovat onnistuneesti välittyneet sparraustilanteessa. Meillä on hyvin vilpitön tahto auttaa muita ja on ilo sekä etuoikeus olla mukana löytöretkeilemässä ja onnistumassa yhdessä asiakkaidemme kanssa 😊

Noura, Queen Bee of Buzz

Muutamia referenssejämme

Ota yhteyttä

Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

Varaa maksuton kartoitus 💚

Mietitkö, voisimmeko olla avuksi teille? Tilaa meiltä maksuton palvelutarpeen kartoitustapaaminen ja me autamme sinua arvioimaan tilanteesi! Kartoitus voidaan tehdä joko etäyhteydellä tai paikan päällä.