Palvelumme

TAPAHTUMAT

Tapahtumamarkkinointi ja kohtaamiset osana markkinointiviestintää ovat meille sydämenasia. Olipa kyseessä messut, yrityksesi omat asiakas- ja henkilöstötilaisuudet tai osallistuminen suurempiin yleisötapahtumiin kumppanina, saat meiltä sekä suunnittelun, koordinoinnin ja toteutuksen – kaikissa niissä osa-alueissa, joissa tarvitset!

LUE LISÄÄ
MEDIATUOTANTO

Tehokas ja ammattitaitoinen mediatuotantotiimimme palvelee sinua kaikissa video- ja sometarpeissasi. Oli kyseessä sitten konsultaatio some- ja videoasioissa tai koko casen haltuunotto, meiltä onnistuu niin yhden tekijän minitoteutukset kuin isommatkin produktiot. Meiltä löytyy myös oma studio audiotuotantotarpeisiin, valokuvaajia monenlaisiin tilaisuuksiin ja sisällöntuottajia kirjoittamaan kampanjaasi päräyttävät tekstisisällöt.

LUE LISÄÄ
OHJELMAPALVELUT

Ohjelmapalvelupuolemme erikoistuu lämminhenkisiin, hauskoihin ja oivaltaviin pienimuotoisiin toteutuksiin, mutta pystymme toteuttamaan myös isompia projekteja täysin asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Meiltä ei ideat lopu kesken!

LUE LISÄÄ
Koulutus ja konsultaatio

Kaipaatko apua sosiaalisen median kiemuroissa? Pitäisikö sinun pystyä hanskaamaan useita työtehtäviä pienellä tiimillä? Onko toimintaprosesseissasi kehitettävää, mutta et oikein tiedä, miten lähteä asiassa liikkeelle? Me autamme sinua yhteisöllisellä konsultaatiomallillamme, jossa tuomme avoimesti kaikki ideamme ja koko osaamisemme tiimisi kanssa yhden pöydän ääreen. Uskomme, että yhdessä tekemällä keksitään parhaat ja juuri teidän toimintaanne sopivat toimintamallit ja saavutetaan pysyviä tuloksia. Koulutuksemme antavat hyvät perustaidot niin myynnin kuin markkinoinnin perusteisiin.

LUE LISÄÄ
REFERENSSIT

Mutta mitä nämä palvelut käytännössä tarkoittavat? Tutustu tarkemmin muutamiin toteuttamiimme projekteihin saadaksesi konkreettisia esimerkkejä toiminnastamme!

LUE LISÄÄ