Tiimimme

Ihmiset PuskaPromotionin takana
MITEN PUSKAPROMOTION TOIMII?

PuskaPromotionin muodostaa yli 40 hengen tiimi, joka mahdollistaa sen että pystymme vastaamaan tarpeeseen kuin tarpeeseen myynnin, tapahtumien ja promootioiden osalta.

 

PuskaPromotion päivittäisestä toiminnasta vastaa kolmihenkinen hallitus, joka koordinoi viime kädessä kaikkea toimintaa sekä hallinoi back office-tehtäviä ja muita liikkeenjohdon prosesseja.

Projektien käytännön toteutuksen puolestaan hoitavat työntekijämme. Kokoamme erikseen jokaiseen projektiin erityistaidoiltaan parhaiten soveltuvan tiimin. Tämä mahdollistaa sen, että vaatipa projekti minkälaisia taitoja hyvänsä, pystymme hyödyntämään parhaiden asiantuntijoittemme osaamista tilanteessa kuin tilanteessa.

 

Ja voi pojat, osaamista meiltä vasta löytyykin! PuskaPromotionin tiimissä työskentelee rinta rinnan niin pitkän linjan kovia konkareita kuin korkeakouluopiskelijoista valikoituja nousevia tähtiä. Tiimimme monipuolisuus takaa sen, että käytössäsi on samanaikaisesti sekä kokemuksen tuomaa varmuutta että luovia ja innovatiivisia uusia ideoita.

 

tytöt2
Sinustako Puskalainen?
PuskaPromotion ottaa mielellään joukkoonsa uusia ystäviä! Mikäli yrityksemme kiinnostaa, voit jättää yhteydenottopyynnön yhteystietojemme kautta.

Lisäksi teemme jatkuvasti yhteistyötä opiskelijoiden kanssa, joten mikäli etsit työharjoittelupaikkaa tai haluat tehdä yrityksellemme esimerkiksi opinnäytetyösi, ota reippaasti yhteyttä!

PuskaPromotion