Tarinamme

HISTORIA

PuskaPromotionin tarina alkoi vuonna 2013 Helsingissä, kun seitsemän eri päin Suomea kotoisin olevaa bisnesopiskelijaa kohtasivat. Eräällä liiketoiminnan eri muotoja esittelevällä kurssilla suositeltiin mahdollisuutta päästä soveltamaan oppeja käytäntöön perustamalla oikea yritys. Tämä herätti välittömästi innostuksen muutamassa toisilleen tuntemattomassa opiskelijassa, jotka välittömästi luennon jälkeen kokoontuivat yhteen kehittämään ideaa yrityksestä.

Näitä seitsemää toisilleen entuudestaan tuntematonta nuorta yhdisti osaaminen ja vahva kiinnostus myyntiä kohtaan, joten oli selvää, että yritys tulisi tarjoamaan palveluja myynnin saralla. Tämän lisäksi kaikki olivat havainneet saman ilmiön: erityisesti Suomessa myyntityö mielletään helposti ikäväksi ja epärehelliseksi tuputtamiseksi. Siispä syntyi myös yhteinen tavoite: todistaa oman liiketoiminnan esimerkillä, että myynti voi olla aidosti positiivinen ja hyvän fiiliksen kokemus kaikille osapuolille.

2013

PERUSTETTU

254000€

€ - LIIKEVAIHTO 2018

20000

SUURIMMAN TAPAHTUMAN KÄVIJÄMÄÄRÄ

Uuden yrityksen nimeä suunnitellessa haluttiin löytää jotakin, joka edustaisi yrityksen arvoja: yllätyksellisyyttä, leikkisyyttä, ja erilaista ajattelua, mutta jotain, joka kuvaisi samalla myös ammattilaisuutta ja varsinaista vakavampaa liiketoimintaa. Koska koko yrityksen synty tuli ikään kuin täysin puskista ja erityisesti opiskelijoiden keskuudessa suosittu word-of-mouth-markkinointi (puskaradio) tuntuivat luonnollisilta yhteyksiltä yritykseen, valikoitui nimeksi PuskaPromotion. Hyvin pian yritys alkoi myös toteuttaa erilaisia promootioita ja tapahtumia ja näin nimi olikin enne, joka muokkaisi yrityksen toimintaa vielä tulevaisuudessakin.

PuskaPromotion.

TÄNÄ PÄIVÄNÄ

Tähän päivään mennessä seitsemän hengen tiimi on kokenut paljon muutoksia ja nykyisin osuuskunnassa on 8 jäsentä, 4 täyspäiväistä työntekijää, 10 hengen videotiimi ja lukuisia keikkatyöntekijöitä. Myös yrityksen toiminta on siirtynyt pois myynnin ulkoistuspalveluiden tarjoamisesta ja keskitymme nykyään tapahtuma- ja mediatuotantoon, ohjelmapalveluihin sekä koulutukseen ja konsultaatioon.

Olemme vuosien varrella keränneet valtavasti kokemusta erilaisista projekteista ja hypänneet rohkeasti aina uudenlaisten haasteiden kimppuun. Emme ole jääneet tuleen makaamaan vaan olemme heittäytyneet, ideoineet ja haastaneet asiakkaitamme kokeilemaan itsekin uutta ja kasvamaan yhdessä kanssamme 😊 Takana on jo satoja projekteja, niin onnistumisia kuin oppimiskokemuksiakin, ja ideoita uusista projektimahdollisuuksista putkahtelee tiimimme mieliin päivittäin!

Vuosien etsintätyön tuloksena olemme löytäneet omat vahvuutemme, jotka sijoittuvat erityisesti yhteisöllisen työskentelytavan ja lämminhenkisten elämysten alueille. Idearikkautemme on yksi toimintamme kulmakivistä ja yhdistämme kaikkeen toimintaamme luonnollisesti rautaista ammattitaitoa omilta erikoisaloiltamme. Etsimme jatkuvasti uusia asiakkaita, jotka haluavat kehittää toimintaansa ja joita ei pelota löytöretkeillä löytääkseen aarteen.
Olisitko Sinä meidän uusi yhteistyökumppanimme? Ota yhteyttä!

VISIO
Olemme tunnettuja siitä, että tuomme suomalaiseen bisnekseen rohkeutta löytöretkeilyyn sekä aitoa yhteisöllisyyttä

MISSIO
Luomme lämminhenkisiä elämyksiä ja hyvää fiilistä yhdessä asiakkaidemme kanssa sekä toimimme inhimillisen ja yhteisöllisen bisneksen puolestapuhujana