Tapahtumat

Tapahtumamarkkinointi ja kohtaamiset osana markkinointiviestintää ovat meille sydämenasia.  Olipa kyseessä messut, yrityksesi omat asiakas- ja henkilöstötilaisuudet tai osallistuminen suurempiin yleisötapahtumiin kumppanuudella –  saat meiltä sekä suunnittelun, koordinoinnin että toteutuksen kaikissa niissä osa-alueissa,  joihin osaamistamme tarvitset!

Laaja yhteistyöverkostomme takaa, että sopivat tilat, tekniikka, lavasteet /somistus, ohjelmasisällöt ja tietysti myös catering-palvelut hoituvat kauttamme.

Ohjelma- ja sisältöpalveluiden tarjontamme on mittava:  jo omasta joukkueestamme löytyy mm. juontajia, kouluttajia, DJtä ja tanssijoita.

Luonnollisesti markkinointiviestinnän palvelut graafisine suunnitteluineen hoituvat meiltä käden käänteessä osana tapahtumia.

thinkit
YRITYSTAPAHTUMAT

Olipa kyseessä asiakas- tai sidosryhmätilaisuus, henkilökunnan tyky-päivä, lanseeraustilaisuus tai vaikkapa messutapahtuma: tapahtumapuolen osaajamme ovat käytettävissäsi. Suunnittelemme, koordinoimme ja tuotamme kaiken kokoiset yritystapahtumat sisältöineen!

OHJELMAPALVELUT

Tarjoamme myös yksittäisiä tapahtuma- ja ohjelmapalveluja. Hoidamme helposti ja varmasti esimerkiksi suunnittelun ja projektinhallinnan, tapahtumatilojen järjestämisen, tapahtumatekniikan, ohjelman ja tapahtuman sisällön suunnittelun ja toteutuksen, lavastuksen ja somistuksen, cateringin, kutsuprosessin hallinnan ja järjestämisen sekä tapahtuman jälkihoidot!

OMAT YLEISÖTAPAHTUMAMME

PuskaPromotion toteuttaa säännöllisesti myös omia tapahtumakonseptejaan, joissa hyödynnämme laaja-alaisesti sidosryhmäverkostojamme. Olemme jo useana vuonna peräkkäin toteuttaneet erilaisia tapahtumia, joiden kohderyhmänä on toiminut sekä pääkaupunkiseudun valmistumassa olevat korkeakouluopiskelijat sekä pääkaupunkiseutulaiset startup-yritykset. Etsimme säännöllisesti yhteistyökumppaneita ja osallistujia näihin tapahtumiin. Lue lisää Think.it- sekä Boost Your Business- tapahtumistamme case-sivuiltamme!