Tapahtumat

Olemme tapahtumatuotannon lämminhenkisiä ammattilaisia – Meiltä saat tilaisuuksiisi toteutuksen ”avaimet käteen” -periaatteella tai juuri niihin osa-alueisiin, joihin kaipaat ulkopuolista apua. Olemme joustavia, ammattitaitoisia ja ystävällisiä, erikoistumme inhimilliseen ja yhteisölliseen tapahtumatuotantoon.
Tarjoamme apua niin suunnitteluun ja ideointiin, koordinointiin, tuotantoon kuin esimerkiksi ohjelmapalveluihin ja mediatuotantoonkin. Ohjelma- ja sisältöpalveluiden tarjontamme on mittava: jo omasta joukkueestamme löytyy mm. juontajia, kouluttajia, DJ:tä ja aktiviteettien ohjaajia. Katso lisää Ohjelmapalveluistamme.
Laaja yhteistyöverkostomme takaa, että sopivat tilat, tekniikka, lavasteet /somistus, ohjelmasisällöt ja tietysti myös catering-palvelut hoituvat kauttamme. Luonnollisesti markkinointiviestinnän palvelut graafisine suunnitteluineen hoituvat meiltä käden käänteessä osana tapahtumia.
YRITYSTAPAHTUMAT

Olipa kyseessä asiakas- tai sidosryhmätilaisuus, henkilökunnan tyky-päivä, lanseeraustilaisuus tai vaikkapa messutapahtuma: tapahtumapuolen osaajamme ovat käytettävissäsi.

Hoidamme helposti ja varmasti esimerkiksi suunnittelun ja projektinhallinnan, tapahtumatilojen järjestämisen, tapahtumatekniikan, ohjelman ja tapahtuman sisällön suunnittelun ja toteutuksen, lavastuksen ja somistuksen, cateringin, kutsuprosessin hallinnan ja järjestämisen sekä tapahtuman jälkihoidon. Meiltä saat kaiken kokoiset yritystapahtumat sisältöineen!

OHJELMAPALVELUT

Tarjoamme myös yksittäisiä tapahtuma- ja ohjelmapalveluja. Lämminhenkiset ohjelmapalvelumme taipuvat niin pienille kuin isommillekin ryhmille ja tuovat tilaisuuksiin mukavaa yllättävää sisältöä asiaohjelman rinnalle.

Ohjelmapalvelumme sopivat monenlaisiin tilaisuuksiin: Kokouksiin, koulutuspäiviin, seminaareihin, yleisötilaisuuksiin, perhepäiviin, yritysjuhliin, tyhypäiviin ja moneen muuhun. Kaikki palvelumme toteutetaan positiivisella asenteella, ammattitaidolla ja kannustaen heittäytymään mukaan tekemään ja kokemaan yhdessä!

Lue lisää täältä.

LASTEN FESTARIT

PuskaPromotion toteuttaa säännöllisesti myös Lasten Festarit -lastenkulttuuritapahtumaa yhteistyössä Keskuspuiston Nuorkauppakamari – Helsinki ry:n kanssa. Olemme jo vuodesta 2017 alkaen toteuttaneet tämän valtaisan ponnistuksen maksuttoman lastenkulttuurin puolesta. Etsimme säännöllisesti yhteistyökumppaneita ja sponsoreita Lasten Festareilla. Haluaisitko sinä tukea saavutettavaa ja maksutonta lastenkulttuuria?

Lue lisää www.lastenfestarit.fi tai facebook.com/lastenfestarit