Pöhinä

HH summer promo 2014

Nykyään kaikki kaipaavat pöhinää –  elämää, liikettä, näkyvyyttä, hypeä ja keskustelua! Tarvitsetpa sitten repäisevän tempauksen, promootioita tai vaikka sissimarkkinointia, löytyy meiltä ennakkoluulotonta luovuutta, intoa ja taitoa luoda sinulle sitä jotain ihan muuta.  Kunnon pöhinän luominen on hyvä tapa jäädä ihmisten mieliin ja välittää juuri haluamaasi fiilistä yrityksestäsi.

Välitämme aktiivista promootiohenkilökuntaa, jolla on rohkeaa asennetta ottaa pöhinätila haltuun ja kiinnittää kohdeyleisön huomio. Meidän kauttamme hoituu ammattijuontajat, Dj:t, tanssijat tai vaikka sirkustaiteilija toiveidesi mukaan. Kehitämme niin ständeille, juhliin ja kaduille proaktiivista ja osallistavaa ohjelmaa ja yllättäviä jippoja, joista voimme kertoa mieluusti lisää. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

PÖHINÄPALVELUMME

Promootiot

Mikään ei herätä huomiota niin kuin ihminen kohtaamassa ihmisen. Iloiset ja kovatasoiset promootiotyöntekijämme edustavat yritystäsi missä ja miten ikinä tarvitsetkin, cocktailtilaisuuksista aina kadulle ja messuständeille.

Sosiaalinen media

Viestintä ja keskustelun luominen tapahtumasi tai yrityksesi ympärille on meidän heiniämme. Someviestintäpaketeillamme boostaat tapahtumasi näkyvyyttä haluamillesi sidosryhmille niin ennen H-hetkeä, sen aikana ja vielä jälkikäteenkin

Spektaakkelit

Haluatko jotain ihan muuta? Me kehitämme ja toteutamme sinulle näyttäviä ja erilaisia tempauskokonaisuuksia haluatpa sitten flash mobeja, kilpailuja tai sissimarkkinointia. Parin hengen tiimin täsmäiskuista laajoihin kiertueisiin – ota yhteyttä!