Palvelumme

thinkit
TAPAHTUMAT

Tapahtumamarkkinointi ja kohtaamiset osana markkinointiviestintää ovat meille sydämenasia. Olipa kyseessä messut, yrityksesi omat asiakas- ja henkilöstötilaisuudet tai osallistuminen suurempiin yleisötapahtumiin kumppanina, saat meiltä sekä suunnittelun, koordinoinnin ja toteutuksen – kaikissa niissä osa-alueissa, joissa tarvitset!

LUE LISÄÄ
VIDEOTUOTANTO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor i

ncididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam,

quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”

LUE LISÄÄ
comingsoon_puskapromotion_videotuotanto
sus
PÖHINÄ

Tahdotko todella erottua? Kun kaipaat tapoja luoda unohtumattomia kokemuksia, kehitämme sinulle keinot murtautua tavanomaisen tuolle puolen. Tarvitsetpa sitten promootioedustusta, näyttäviä tempauksia tai jotain ihan muuta, luomme kanssasi sinulle juuri sinunlaistasi pöhinää tarpeesi mukaan.

LUE LISÄÄ
Tutkimus ja koulutus

Tarvitseeko myyntisi boostia? Haluatko tietää, mitä mieltä asiakkaasi ovat palveluistasi? Käänny PuskaPromotionin asiantuntevien myyntikouluttajien puoleen niin hiomme tiimisi taidot huippuunsa! Toteutamme myös erilaiset tutkimustarpeesi juuri toiveidesi mukaisesti tarkasti, nopeasti ja tehokkaasti.

LUE LISÄÄ
sales2
pöytäjuhlat
CASEJA

Mutta mitä nämä palvelut käytännössä tarkoittavat? Tutustu tarkemmin muutamiin toteuttamiimme projekteihin saadaksesi konkreettisia esimerkkejä toiminnastamme!

LUE LISÄÄ