Palvelumme

thinkit
TAPAHTUMAT

Tapahtumamarkkinointi ja kohtaamiset osana markkinointiviestintää ovat meille sydämenasia. Olipa kyseessä messut, yrityksesi omat asiakas- ja henkilöstötilaisuudet tai osallistuminen suurempiin yleisötapahtumiin kumppanina, saat meiltä sekä suunnittelun, koordinoinnin ja toteutuksen – kaikissa niissä osa-alueissa, joissa tarvitset!

LUE LISÄÄ
MEDIATUOTANTO

Tehokas ja ammattitaitoinen mediatuotantotiimimme palvelee sinua kaikissa video- ja sometarpeissasi. Oli kyseessä sitten konsultaatio some- ja videoasioissa tai koko casen haltuunotto, meiltä onnistuu niin yhden tekijän minitoteutukset kuin isommatkin produktiot. Meiltä löytyy myös oma studio audiotuotantotarpeisiin, valokuvaajia monenlaisiin tilaisuuksiin ja sisällöntuottajia kirjoittamaan kampanjaasi päräyttävät tekstisisällöt.

LUE LISÄÄ
puska_mediatuotanto_thumb
sus
PÖHINÄ

Tahdotko todella erottua? Kun kaipaat tapoja luoda unohtumattomia kokemuksia, kehitämme sinulle keinot murtautua tavanomaisen tuolle puolen. Tarvitsetpa sitten promootioedustusta, näyttäviä tempauksia tai jotain ihan muuta, luomme kanssasi sinulle juuri sinunlaistasi pöhinää tarpeesi mukaan.

LUE LISÄÄ
Tutkimus ja koulutus

Tarvitseeko myyntisi boostia? Haluatko tietää, mitä mieltä asiakkaasi ovat palveluistasi? Käänny PuskaPromotionin asiantuntevien myyntikouluttajien puoleen niin hiomme tiimisi taidot huippuunsa! Toteutamme myös erilaiset tutkimustarpeesi juuri toiveidesi mukaisesti tarkasti, nopeasti ja tehokkaasti.

LUE LISÄÄ
sales2
pöytäjuhlat
CASEJA

Mutta mitä nämä palvelut käytännössä tarkoittavat? Tutustu tarkemmin muutamiin toteuttamiimme projekteihin saadaksesi konkreettisia esimerkkejä toiminnastamme!

LUE LISÄÄ