Ohjelmapalvelut

Kaipaako tilaisuutesi lisämaustetta? Haluatko osallistavaa hyvänmielen ohjelmaa joko katkaisemaan ja piristämään puuduttavaa kokouspäivää tai vaikkapa kokonaisen tyhypäivän meidän ideoimanamme ja toteuttamanamme? Lämminhenkiset ohjelmapalvelumme taipuvat niin pienille kuin isommillekin ryhmille ja tuovat tilaisuuksiin mukavaa yllättävää sisältöä asiaohjelman rinnalle.

 

Ohjelmapalvelumme sopivat monenlaisiin tilaisuuksiin: Kokouksiin, koulutuspäiviin, seminaareihin, yleisötilaisuuksiin, perhepäiviin, yritysjuhliin, tyhypäiviin ja moneen muuhun. Kaikki palvelumme toteutetaan positiivisella asenteella, ammattitaidolla ja kannustaen heittäytymään mukaan tekemään ja kokemaan yhdessä!

Meidän kauttamme onnistuu vaikkapa esimerkiksi laulava juontaja, ohjattu yhteistanssihetki, muffinssinkoristeluworkshop, nostalginen aarteenmetsästys, osallistava rapbattle tai yhteisöllinen flashmob. Olemme idearikkaita ja heittäytyviä, keksimme uusia toimivia ideoita lennosta yhdessä asiakkaidemme kanssa emmekä epäröi pistää itseämme likoon hauskemman ja yhteisöllisemmän bisnesmaailman mahdollistamiseksi!

OHJELMAPALVELUMME

Ohjelmasisällöt

Osallistavat, oivaltavat ja hauskat ohjelmasisällöt kokouksien ja muiden tilaisuuksien piristykseksi.

Esitteessämme on vain muutamia esimerkkejä mahdollisista palveluista, keksitään yhdessä juuri sinulle sopiva kokonaisuus! Katso esitteemme täältä.

Sosiaalinen media

Laajennamme mielellämme tapahtumien tavoittavuutta sosiaalisen median puolelle – Meiltä saat somettajan tapahtumapäiväksi Facebookiin, Instagramiin, Snapchattiin ja Twitteriin, sparrausta somesisältöjen laatimiseksi ja koulutusta somen perusteisiin. Meiltä saat myös ammattimaisen livestreamauksen tapahtumastasi! Some on toinen todellisuus – Joko sinun yritykselläsi on sosiaalinen media hallussa?

Tempaukset

Haluatko jotain ihan muuta? Me kehitämme ja toteutamme sinulle lämminhenkisiä ja oivaltavia tempauskokonaisuuksia, haluatpa sitten flashmobeja, haastekampanjan, heittäytyä henkilöstösi kanssa tai osallistaa sidosryhmiäsi. Ota yhteyttä!