Mediatuotanto

Mediatuotanto on PuskaPromotionin uusi aluevaltaus, johon olemme satsanneet isolla kädellä. Meiltä saat kaipaamasi mediapalvelut niin B2B- kuin B2C-puolelle. Ammattitaitoinen tiimimme toteuttaa niin pienemmän budjetin minitoteutukset kuin isommankin skaalan produktiot.

Meiltä saat niin videoihin, valokuvaukseen, audiotuotantoon kuin sosiaaliseen mediaankin liittyvät palvelut vaivattomasti ja ammattitaidolla. Tutustu showreeliimme ja palveluesimerkkeihimme alta!

Esimerkkejä videoiden avulla toteutettavista palveluistamme

 

Tapahtumataltiointi / Livestream

Tapahtumataltiointi pidentää tapahtuman elinkaarta, tuo kävijät uudelleen hyvän fiiliksen äärelle ja videomateriaalilla on laajat käyttömahdollisuudet niin jälkimarkkinoinnissa, yrityksen viestinnässä kuin tulevien vuosien tapahtumia ennakkomarkinoitaessakin. Videolla pystytään tuomaan esille tapahtuman tärkeimpiä elementtejä ja välittämään yrityksen viesti tehokkaasti. Myös livestreamaus on tärkeää osa nykypäivää, henkilöt, jotka eivät pääse syystä tai toisesta tapahtumaan paikalle, voivat seurata tapahtumaa kännykästä reissussa tai kotisohvalla, mikä laajentaa tapahtuman tavoittavuutta.

 

Alueesittelyvideo & Toiminnanesittelyvideo

Matkustaessa tai muuttaessa kuluttajaa aina kiinnostaa, mitä aktiviteetteja tai palveluita ympäristö tarjoaa. Siksipä me tarjoamme kustannustehokkaan ratkaisun  tiedon välittämiseen asiakkaillenne. Alue- ja toiminnanesittelyvideot ovat kovassa kasvussa, sillä se on helpoin keino saada asiakas innostumaan alueen/toimijan tarjoamista palveluista ja tuotteista.

 

360º-videot

Miksi esitellä asiakkaalle huoneita tai asuntoja paikan päällä, kun asiakas voi olla kotisohvalla sinun kohteessasi? VR-lasien tuomat esittelymahdollisuudet vaikuttavat tulevaisuudessa myös hotelleihin ja kiinteistöjen esittelyyn. Kuluttaja pääsee nykypäivänä erittäin helposti sisään rakennukseen myös etänä ja tämä helpottaa huomattavasti tilojen esittelyjä. Tiimimme toteuttaa 360º-videot ammattitaidolla ja nopeasti.

 

Tilojen & Huoneistoiden videokuvaus – Esittelemme videoiden voimin tiloja jossa asiakkaat viettävät aikaansa. Eri huonetyypit hotelleissa, kiinteistövälitys, asunnot, toimitilat, kokoustilat, sekä tapahtumapaikat kuuluvat repertuaariimme.

 

3D-mallit

Mallinamme myös tuotteita ja rakennuksia. Lennämme dronella alueenne yli ja mallinamme tulevan näkymän suoraan dronen tuottamaan videokuvaan. Tapamme on erittäin kustannustehokas ja näyttävä, sillä usein mallinnetaan koko ympäristö, jolloin ihmiset ja elävät elementit eivät istu kuvaan yhtä tehokkaasti ja näyttävästi kuin oikeassa videokuvassa.

Myös yksittäiset tuotteet on mahdollista mallintaa ja saada tarkkaa detaljia tuotteen pinnoista, ominaisuuksista ja jopa demonstroimaan esimerkiksi rannekellon rakennetta.

 

Videoiden toimitusaika vaihtelee viikosta kahteen, riippuen toiminnan tai alueen laajuudesta. Yleisimmät pituudet vaihtelevat yhdestä (1) minuutista kahteen (2) minuuttiin ja sisältävät kuvauksen, äänisuunnittelun, jälkikäsittelyn, sekä toimituksen asiakkaan antamaan osoitteeseen.

 

 

Esimerkkejä valokuvauspalveluistamme

 

Tapahtumavalokuvaus

Ammattitaitoinen kuvaajamme tai tarvittaessa tiimi kuvaajia taltioi tapahtumasi huippuhetket hyvällä fiiliksellä. Meiltä saat myös kuvauspisteen tapahtumaasi ja kuvat livenä suoraan tapahtumasi screeneille.

 

Henkilöstövalokuvaus

Yhtenäinen ilme yrityksenne henkilöstöstä on tärkeä osa nykymaailman konseptointia ja siksi tarjoamme henkilöstökuvauksia kustannustehokkaasti ja vaivattomaksi. Tulemme toimipisteelle mobiilistudion kanssa ja kuvaaminen kestää vain 5 minuuttia/kuvattava, joten henkilöstön työresurssit ovat käytettävissä lähes normaalisti koko päivän. Vaivatonta ja kätevää!

 

Huoneistovalokuvaus

Valokuvaamme myös tiloja ja huoneistoja. Esimerkiksi hotellihuoneiden tyyppikuvaukset ovat meille tuttuja ja valokuvaajamme ovat erittäin ammattitaitoisia, taiteellisen silmän omaavia persoonia, jotka saavat jokaisesta huoneesta tai tilasta persoonallisen näköisen.

 

Esimerkkejä audipalveluistamme

 

Oma biisi yrityksellesi tai vaikkapa tapahtumallesi

Suunnittelemme ja toteutamme sinulle oman biisin, jota voit hyödyntää omassa markkinoinnissasi, viestinnässäsi sekä brändisi rakentamisessa. Meiltä löytyy säveltäjät, sanoittajat ja laulajat sekä studio, toteutamme sinulle biisin avaimet käteen -periaatteella.