Konsultaatio ja koulutus

PuskaPromotion konsultoi yhteisöjä ja yrityksiä erityisesti tapahtumatuotantoon, sosiaaliseen mediaan, myyntiin, markkinoinnin perusteisiin ja toimintamallien kehittämiseen liittyen. Yhteisöllinen konsultaatiomallimme takaa asiakkaan arvojen mukaiset ratkaisumallit! Koulutamme yhteisöjä ja yrityksiä niin markkinoinnin kuin myynnin perusteissa positiivisella otteella rohkaisten tekemään itse.

Konsultaatio

Me autamme sinua yhteisöllisellä konsultaatiomallillamme, jossa tuomme avoimesti kaikki ideamme ja koko osaamisemme tiimisi kanssa yhden pöydän ääreen. Uskomme, että yhdessä tekemällä keksitään parhaat ja juuri teidän toimintaanne sopivat toimintamallit ja saavutetaan pysyviä tuloksia. Meiltä saat niin erilaiset sparraussessiot, workshopit kuin brainstormaushetket erilaisilla painotuksilla tai kokonaiset konsultaatiopäivät, joissa pureudutaan yhdessä kartoituskäynnillä kerättyihin toimintanne kehitettäviin painopisteisiin.

 

Konsultaatiomme sisältävät aina myös koulutuksellisia elementtejä ja niiden perusperiaatteena on tarjota koko osaamisemme käyttöönne konsultaation ajaksi, tavoitteena toimintanne pysyvä parantaminen uusien oppien ja ideoiden avulla. Erikoisosaamisalueitamme ovat: Sosiaalinen media (erityisesti Facebook, Instagram, Snapchat), myyntityö (erityisesti myyntiprosessi ja kumppanihankinta), markkinoinnin perusteet (erityisesti yhteisöllinen markkinointi), tapahtumatuotanto ja promoaminen.

Koulutus

Koulutamme erityisesti yleishyödyllisiä toimijoita somen, myynnin, promootion ja kännykkävideoiden perusteissa. Kaikki koulutuksemme erikoistuvat siihen, että ne rohkaisevat tekemään itse, tarjoavat konkreettisia neuvoja ja työkaluja arjen työn tueksi sekä antavat hyvän peruskatsauksen käsiteltävään aiheeseen. Jokainen koulutuksemme toteutetaan positiivisella ja kannustavalla otteella, yleisön erityispiirteet huomioiden.

 

Lue lisää koulutusesitteistämme tai ota meihin yhteyttä, niin räätälöidään juuri sinun tiimillesi sopiva hyvänmielen koulutus!

Kiitos rohkaisusta ja kannustamisesta, sekä tarpeidemme huomioimisesta. Aitous ja innostus juuri meidän tapausta kohtaan tuntui ja välittyi! <3
-Sanni Naukkarinen, Riihimäen teatteri

PuskaPromotion yllätti meidät positiivisesti siinä, miten hauskaa oli yhdessä täysin uuden asian opettelu. Tämän tyyppinen toiminta nostaa me-henkeä ja yhteisöllisyyttä! Yhteistyö Puskan kanssa oli joustavaa ja rentoa. Uskon että tämän tyyppisestä koulutuksesta hyötyisivät monenlaiset organisaatiot esim. työhyvinvointipäivän ohjelmana sekä tiimiytymistä ja yhteisöllisyyttä nostattavana toimintana. Voin ehdottomasti suositella PuskaPromotionin koulutuksia.
- Miina Salo, Helsingin kapunki SOTE